070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

ŽITNI IZDELKI


Bio ječmenova kaša / ješprenj 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: S postopkom brušenja ječmena dobimo ječmenovo kašo, imenovano tudi ješprenj. Kaša vsebuje minerale fosfor, kalij, magnezij, kalcij in različne vitamine. Bogata je s prehranskimi vlakninami in antioksidanti.Uporaba: Odlična je za pripravo enolončnic (ričet), glavnih jedi, prilog in solat. ..

2.40€

Bio ječmenova kaša / ješprenj 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: S postopkom brušenja ječmena dobimo ječmenovo kašo, imenovano tudi ješprenj. Kaša vsebuje minerale fosfor, kalij, magnezij, kalcij in različne vitamine. Bogata je s prehranskimi vlakninami in antioksidanti. Uporaba: Odlična je za pripravo enolončnic (ričet), glavnih jedi, prilog in solat. Čas ..

3.50€

Bio ječmenova moka 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: BIO ječmen zmeljemo v našem mlinu na kamen v BIO ječmenovo moko. Ječmen je eno najstarejših in najpomembnejših žit. Ječmenovo zrno je sestavljeno iz ogljikovih hidratov, proteinov in lipidov. Vsebuje tudi vitamine skupine B, od mineralov pa fosfor, kalij in kalcij, klor, magnezij in žveplo. BI..

3.50€