070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

ŽITNI IZDELKI


Bio koruzni zdrob 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Bio koruzni zdrob uporabljamo za pripravo polente, žličnikov, sladic ali za zgoščevanje juh. Koruzni zdrob sestavljajo večji delci grobo mletega meljaka, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, delež maščobe pa je nizek. Priprava: Kuhamo ga v vreli vodi približno 30 minut, saj ni predhodno term..

2.50€

Bio koruzni zdrob 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Bio koruzni zdrob uporabljamo za pripravo polente, žličnikov, sladic ali za zgoščevanje juh. Koruzni zdrob sestavljajo večji delci grobo mletega meljaka, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, delež maščobe pa je nizek. Priprava: Kuhamo ga v vreli vodi cca 30 minut, saj ni predhodno termično o..

3.50€

Bio lanena moka 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Na kmetiji Pri omi Neži lanena semena najprej stiskajo za olje, suhi del pa primerno posušijo in zmeljejo v laneno moko. Uporabimo jo pri peki kruha, s čimer povečamo hranilno vrednost kruha. Primerna je tudi kot dodatek pri proteinskih in sadnih napitkih, v jogurtu ali v skuti. Uporabljamo pa..

3.20€