070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

SOKOVI IN SIRUPI


Bio sok aronije 0,75 l (Kmetija Jokl, Juhart Irena)

100 % bio naraven aronijin sok brez dodanega sladkorja. ..

7.60€

Nektar jabolko-aronija 1 l (Kmetija Jokl, Juhart Irena)

OPIS:Sestava: 30 % bio sok aronije, 70 % bio jabolčni sok, bio trsni sladkor..

3.80€

Sirup sladka Lija malina 0,5 l (Pohorske dobrote)

OPIS:SIRUPI  SLADKA LIJA so narejeni kot so bili sirupi včasih, se pravi tako kot so to delale naše babice. So iz pravega sadja in sladkani s sladkorjem. Odlikuje jih pa pristen okus po sadju.Sestava: maline (40 %),  sladkor, voda, za uravnavanje kislosti citronska kislinaSirup iz velike k..

5.00€

Sirup sladka Lija Pohorc 0,5 l (Pohorske dobrote)

OPIS:SIRUPI SLADKA LIJA so narejeni kot so bili sirupi včasih, se pravi tako kot so to delale naše babice. So iz pravega sadja in sladkani s sladkorjem. Odlikuje jih pa pristen okus po sadju.Sestava: mešani gozdni sadeži (40 %), sladkor, voda, za uravnavanje kislosti citronska kislinaDivja osvežitev..

5.00€

Sirup sladka Lija Robidez 0,5 l (Pohorske dobrote)

OPIS:SIRUPI SLADKA LIJA so narejeni kot so bili sirupi včasih, se pravi tako kot so to delale naše babice. So iz pravega sadja in sladkani s sladkorjem. Odlikuje jih pa pristen okus po sadju.Sestava: črni ribez in robide (skupaj 40 %), sladkor, voda, za uravnavanje kislosti citronska kislinaMešanica..

5.00€