070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

Mojstri okusov


Čili omaka dimljena 100 ml (Mojstri okusov)

Sestavine: Corno di Toro, Habanero, Thai, naravno dimljena zelenjava in čili, rjav sladkor, kis, soja, Jack D. whiskey.Čili SMOKED je nepogrešljiv dodatek k mesnim jedem, še posebej dobro pa se poda k vsem dobrotam iz žara ali ražnja. Glavna sestavina omake so čiliji Corno di Toro, Habanero čili in ..

6.50€

Čili omaka FRIENDS 100 ml (Mojstri okusov)

Čili FRIENDS je nepogrešljiv dodatek k mesnim jedem, še posebej dobro pa se poda k vsem omakam in jedem na žlico. Glavna sestavina zraven čilijev so jurčki, zato bodo vsi ljubitelji gob še posebej navdušeni. Omaka je 100 % brez umetnih dodatkov in konzervansov ter 100% domača.Sestavine: Jalapeno, Co..

6.50€

Čili omaka satan 100 ml (Mojstri okusov)

Sestavine: Satan`s Kiss, Habanero, poper v zrnu, paradižnik, sol, kis, sončnično olje.Kot že ime samo nakazuje, gre za pekočo omako, ki smo jo uvrstili v kategorijo za malo bolj pogumne. Omaka je primerna za vse stare mačke čili dobrot, saj vsak v ustih ne zmore prenesti vročice čilija Stan’s Kiss i..

6.50€

Čili omaka sladka 100 ml (Mojstri okusov)

Sestavine: Bishop Crown, korenček, paradižnik, česen, sladkor, začimbe, kis, sveža zelišča.Čili Sweet je naša najmanj pekoča omaka in je zato primerna tudi za začetnike. Blago pekoča omaka je odličen dodatek k raznovrstni hrani, saj lahko že z nekaj kapljicami občutno izboljša okus. Priporočamo k so..

6.50€

Čili omaka zelena 100 ml (Mojstri okusov)

100 mlSestavine: Jalapeño, Chilaca, zeleni Naga, paradižnik, česen, ingver, začimbe, kis, sveža zelišča.Čili GREEN je primerna za vse tiste, ki so vročine v ustih že vsaj malo vajeni. Dodamo jo lahko skoraj povsod, kjer si želimo malo pikantnosti. Glavni čiliji, ki zagotavljajo vročino so Jalapeno, ..

7.10€

Gemištek - mešanica začimb 200 g (Mojstri okusov)

200gSestavine: sladka paprika, manj pekoč čili, pehtran, majaron, lovor, sol, črno-beli poper, origano, curry, timijan, rožmarin.Vse začimbe in zelišča so mleta in mešana po receptu naših kuharjev z vrhunskimi kulinaričnimi izkušnjami.Je odličnega okusa in je primeren za NAJBOLJŠE marinade ob vseh V..

4.20€

Marmelada Jagoda 230 g (Mojstri okusov)

230 gSestavine: Domače jagode, sladkor, jabolčni pektin, sok limone.Vrhunska marmelada iz sočnih domačih jagod, ki Vam bo obogatila Vaš zajtrk ali posladkala Vaš dan. Ravno prav sladka, brez umetnih dodatkov in okus po pravih domačih jagodah iz vrta. Priporočamo ob dobrih sirih, sladicah, jogurtu, n..

3.90€

Marmelada JURKA 230 g (Mojstri okusov)

230 gSestavine: Domače grozdje Jurka, sladkor, jabolčni pektin, sok limone.Vrhunska marmelada iz sočno domače Jurke, ki Vam bo obogatila Vaš zajtrk ali posladkala Vaš dan. Ravno prav sladka, brez umetnih dodatkov in okus po pravi Jurki iz domačih “brajd”. Priporočamo ob dobrih sirih, sladicah, jogur..

3.90€

Marmelada MARELICA 230 g (Mojstri okusov)

230 gSestavine: Domače marelice, sladkor, jabolčni pektin, sok limone.Vrhunska marmelada iz sočnih domačih marelic, ki Vam bo obogatila Vaš zajtrk ali posladkala Vaš dan. Ravno prav sladka, ne preveč gosta in brez umetnih dodatkov. Priporočamo ob dobrih sirih, sladicah, jogurtu, namaz po domačem kru..

3.90€

Sirup smrekovih vršičkov 100 ml (Mojstri okusov)

100mlSestavine: smrekovi vršički, rjav sladkor.Že v starih časih so zdravilci vedeli, da so smrekovi vršički sestavina, ki nikakor ne sme manjkati v domači lekarni. Zakaj? Zato, ker že od nekdaj veljajo za enega izmed najboljših naravnih zdravil, ki uspešno zdravi prehlad in kašelj ter krepi imunski..

4.70€

Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)