070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

MED IN MARMELADA


Kostanjev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Kostanjev med Čebelarstva Kotnik je prejemnik mednarodne srebrne nagrade AGRA 2019. Kostanjev med čebelice nabirajo na sončni strani Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih kostanjevih drevesih ob neskončnih pohorskih gozdovih. Je svetlo rjave do temno rjavordeče barve in je sestavljen iz nekta..

16.00€

Kostanjev med 900 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Kostanjeva pripoved za zaljubljene ali kostanjev med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je cvetličnega izvora, katerega čebele pridelajo iz nektarja kostanja.Barva:Barva kostanjevega medu je lahko temno rjave ali jantarne barv..

16.40€

Kremni med 'FOR KIDS' 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Kremni med je naravni med, ki mu pospešimo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, preprečene, ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci...

16.40€

Kremni med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: Kremni med je naravni med, ki mu pospešimo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, preprečene, ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci...

7.80€

Lepa aronija - kremni med z liofilizirano BIO aronijo 250g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Lepa aronija je 100% naravni kremni med narejen iz zmletih liofiliziranih plodov domače aronije, ki so umešani v nesegreti kristaliziran cvetlični med katerega Mr.Bee meša v mešalcu nekaj dni po posebnem tehnološkem postopku. Rezultat mešanja je vijoličasta kremasta zmes, ki je kljub trpkemu okusu a..

12.50€

Lipov med 330 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Objem lipe za prijatelje ali lipov med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je po izvoru cvetlični med, katerega čebele pridelajo iz nektarja lipe.Barva:Lahko je svetlo rumene do svetlo jantarne, slamnate barve, z zelenim odtenk..

8.60€

Lipov med 900 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Objem lipe za prijatelje ali lipov med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je po izvoru cvetlični med, katerega čebele pridelajo iz nektarja lipe.Barva:Lahko je svetlo rumene do svetlo jantarne, slamnate barve, z zelenim odtenk..

15.30€

MalinaMED 400 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Pri Čebelarstvu Kotnik pridobivajo sadni med iz 100% naravnega kremnega medu, ki mu pospešijo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, preprečenec, ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci.V s..

14.95€

Mandljev piškotek 250g - kremni med (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Mandljev piškotek je 100% naravni kremni med narejen iz praženih mandljev ter dišečih začimb, vmešanih v to praznično mešanico. Ta slastni medeni okus je skoraj identičen kot so nam že vsem znani piškotki Speculaas, katere so od nekdaj tradicionalno pekli v Belgiji in na Nizozemskem na večer pred Sv..

12.90€

Marmelada Jagoda 230 g (Mojstri okusov)

230 gSestavine: Domače jagode, sladkor, jabolčni pektin, sok limone.Vrhunska marmelada iz sočnih domačih jagod, ki Vam bo obogatila Vaš zajtrk ali posladkala Vaš dan. Ravno prav sladka, brez umetnih dodatkov in okus po pravih domačih jagodah iz vrta. Priporočamo ob dobrih sirih, sladicah, jogurtu, n..

5.00€

Marmelada JURKA 230 g (Mojstri okusov)

230 gSestavine: Domače grozdje Jurka, sladkor, jabolčni pektin, sok limone.Vrhunska marmelada iz sočno domače Jurke, ki Vam bo obogatila Vaš zajtrk ali posladkala Vaš dan. Ravno prav sladka, brez umetnih dodatkov in okus po pravi Jurki iz domačih “brajd”. Priporočamo ob dobrih sirih, sladicah, jogur..

5.00€

Marmelada MARELICA 230 g (Mojstri okusov)

230 gSestavine: Domače marelice, sladkor, jabolčni pektin, sok limone.Vrhunska marmelada iz sočnih domačih marelic, ki Vam bo obogatila Vaš zajtrk ali posladkala Vaš dan. Ravno prav sladka, ne preveč gosta in brez umetnih dodatkov. Priporočamo ob dobrih sirih, sladicah, jogurtu, namaz po domačem kru..

5.00€