070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

MED IN MARMELADA


Cvetlični med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Čebelarstvo Kotnik nabira cvetlični med ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih travnikih in sadnem drevju.Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Za cvetlični med je značilno, da je ..

14.00€

Cvetlični med 900 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Šepet cvetlic za romantike ali cvetlični med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je cvetličnega izvora. Čebele nabirajo nektar na spomladanskih cvetlicah, predvsem na regratu, divji češnji in javorju. Slednji ob ugodnem spomlad..

14.50€

Cvetni prah 200 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: Cvetni prah je učinkovito sredstvo pri prebavnih motnjah, uravnava delovanje črevesja, spodbuja nastajanje belih in rdečih krvničk in hemoglobina, krepi imunski sistem, deluje antioksidativno. Izjemno energijski pridelek čebelice nabirajo v neokrnjeni naravi na sončni strani Pohorja...

12.00€