070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Proizvajalec:Čebelarstvo Kotnik
Šifra: KOT03
Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.00€

  • Brez DDV: 14.61€

Ta izdelek je na voljo za dostavo po celotni Sloveniji.


Oznake: medeni izdelki, akacija

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Pri Čebelarstvu Kotnik akacijev med čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga blag vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu.

V akacijevem medu so številne organske kisline, vitamini, minerali, encimi, vosek, zrnca cvetnega prahu in eterična olja, zaradi česar je edinstvena naravna in izredno zdravilna hrana.


Uporabljamo ga lahko kot namaz, odličen je tudi kot sladilo za v čaj, kavo, v sadnih tortah ali kosmičih. Posebno priljubljen je pri najmlajših otrocih.

Akacijev med je ena izmed najbolj cenjenih vrst medu, saj zaradi svoje posebne sestave sladkorjev pomaga pri nespečnosti, umirja razdražen imunski sistem in odpravlja posledice nakopičenega stresa. Priporočajo jemanje zvečer, pred spanjem. Pomaga tudi pri urejanju prebave, želodčnih in črevesnih težavah, zgagi in prehladih.