070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

MED IN MARMELADA


Akacijev med 330 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Opoj akacije za nežne ali akacijev med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je po izvoru cvetlični med, katerega čebele pridelajo iz nektarja akacije.Barva:Akacijev med je zelo tekoč, svetle barve, od skoraj brez barve do slamna..

8.20€

Akacijev med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Akacijev med čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih  akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga predvsem nežen in šibek vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu. V akcijevem medu so št..

7.80€

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Akacijev med  čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih  akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga predvsem nežen in šibek vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu. V akcijevem medu..

13.60€

API KING 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: API KING – je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov, iz zakladnice čebeljega panja v kombinaciji z najzdravilnejšimi rastlinskimi izvlečki iz narave. Idealno razmerje ingverja, cimeta, kurkume, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. API KING izboljšuje počutje, krepi imunski sist..

10.70€

API QUEEN 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: API QUEEN je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov, iz zakladnice čebeljega panja. Idealno razerje matičnega mlečka, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. API QUEEN izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, deluje protivnetno in je kakovostno dopolnilo k vsakodnevni prehrani...

11.60€

ČokoMED 400 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Pri Čebelarstvu Kotnik pridobivajo čokoladni med iz 100% naravnega kremnega medu, ki mu pospešijo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, preprečenec, ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci..

11.50€

Cvetlični med 330 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Šepet cvetlic za romantike ali cvetlični med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je cvetličnega izvora. Čebele nabirajo nektar na spomladanskih cvetlicah, predvsem na regratu, divji češnji in javorju. Slednji ob ugodnem spomlad..

7.20€