070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

MED IN MARMELADA


Akacijev med 330 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Opoj akacije za nežne ali akacijev med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je po izvoru cvetlični med, katerega čebele pridelajo iz nektarja akacije.Barva:Akacijev med je zelo tekoč, svetle barve, od skoraj brez barve do slamna..

9.30€

Akacijev med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

Pri Čebelarstvu Kotnik akacijev med čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga blag vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu. V akacijevem medu so številne organske kisline, ..

7.80€

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Pri Čebelarstvu Kotnik akacijev med čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga blag vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu.V akacijevem medu so številne organske kisline, v..

13.60€

API KING 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

API KING je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov iz zakladnice čebeljega panja in najbolj zdravih rastlinskih izvlečkov iz narave. Predstavlja idealno razmerje ingverja, cimeta, kurkume, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. Izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, deluje protivnetn..

10.70€

API QUEEN 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

API QUEEN je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov iz zakladnice čebeljega panja. Predstavlja idealno razmerje matičnega mlečka, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. Izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, deluje protivnetno in je kakovostno dopolnilo k vsakodnevni prehrani.Čebelar..

11.60€

API ROYAL (Forte) 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

API ROYAL (Forte) – je obogatena, 100% naravna mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov, iz zakladnice čebeljega panja. Matični mleček (12g), propolis, cvetni prah in kremni med skupaj v posebej intenzivnem razmerju.Čebelarstvo Kotnik svetuje, da 1 (20g) čajno žličko Api Royal vmešate v 1dl ml..

24.90€

Češnjeva marmelada 370 g (Kmetija Mavrič)

Češnjeva marmelada je narejena iz avtohtonih briških češenj KARNJEVKA. Gre za zelo staro sorto, ki je primerna za marmelade, sokove ipd. zaradi visoke vsebnosti sladkorja, antioksidantov, mineralov in vlaknin. Pri pridelavi marmelade se uporablja zelo malo dodanega sladkorja: dodanega je 10% sl..

5.30€

ČokoMED 400 g (Čebelarstvo Kotnik)

Čebelarstvu Kotnik pridobiva čokoladni med iz 100% naravnega kremnega medu, ki mu pospešijo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, prepečenec ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci.V čokoladni ..

11.50€

Cvetlični med 330 g (Mr.Bee - Čebelarstvo Poslek)

Šepet cvetlic za romantike ali cvetlični med je popolnoma naravni produkt dela Mrbee-jevih pridnih čebel. Je brez konzervansov, arom in umetnih barvil in je cvetličnega izvora. Čebele nabirajo nektar na spomladanskih cvetlicah, predvsem na regratu, divji češnji in javorju. Slednji ob ugodnem spomlad..

8.20€

Cvetlični med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

Čebelarstvo Kotnik nabira cvetlični med ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi ob cvetočih travnikih in sadnem drevju.Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Za cvetlični med je značilno, da je dokaj..

6.60€