070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

KOSMIČI IN SEMENA


Bio kosmiči (pirini + rženi) 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Kosmiči so zelo priljubljeni polnovredni obrok za zajtrk. Prelijemo jih z vodo, mlekom ali jogurtom, da se zmehčajo. Po želji dodamo skuto, sadje, žličko lanenega ali konopljinega olja.Uporaba: Za pripravo zajtrkov in kot dodatek k različnim jedem (juhe, žitni polpeti, solate, palačinke, peciv..

2.10€

Bio laneno seme 300 g (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Lanena semena so lahko rumeno-zlate ali rjave barve in po okusu spominjajo na oreščke. Laneno seme številni označujejo celo kot eno izmed najbolj zdravilnih rastlin na svetu, saj pripomore k zmanjšanju tveganja za srčne bolezni in preprečuje celo srčno kap. Laneno seme zvišuje raven koristnega..

3.70€

Bio sončnična semena 250 g (Eko kmetija Pri omi Neži)

Sončnična semena so bogat vir rastlinskih beljakovin ter vitaminov (vitamin E, B6) in mineralov (selen, baker, kalcij, magnezij). So odličen antioksidant. Sončnična semena so okusna, hrustljava in jih zato brez kakršnih koli težav lahko vključimo v našo prehrano. Uporaba: lahko jih potresemo po sola..

2.90€

Darilni paket - pet popolnih juter (Fruštek)

OPIS:Darilni paket s petimi mini Fruštek pakiranji. Odlična izbira za darilo...

9.50€