OPIS: Bio koruzni zdrob uporabljamo za pripravo polente, žličnikov, sladic ali za zgoščevanje juh. Koruzni zdrob sestavljajo večji delci grobo mletega meljaka, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, delež maščobe pa je nizek. Priprava: Kuhamo ga v vreli vodi približno 30 minut, saj ni predhodno term..
OPIS: Bio koruzni zdrob uporabljamo za pripravo polente, žličnikov, sladic ali za zgoščevanje juh. Koruzni zdrob sestavljajo večji delci grobo mletega meljaka, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, delež maščobe pa je nizek. Priprava: Kuhamo ga v vreli vodi cca 30 minut, saj ni predhodno termično o..
100 % koruzni zdrob iz ekološke pridelave.Zaradi predelave v obratu z ostalimi žitaricami izdelek lahko vsebuje sledi glutena.Koruzni zdrob sestavljajo večji delci grobo mletega meljaka, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, delež maščobe pa je nizek. Koruzni zdrob ni predhodno obdelan, zato ga kuh..
100 % koruzni zdrob iz ekološke pridelave.Zaradi predelave v obratu z ostalimi žitaricami izdelek lahko vsebuje sledi glutena.Koruzni zdrob sestavljajo večji delci grobo mletega meljaka, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, delež maščobe pa je nizek.Koruzni zdrob ni predhodno obdelan, zato ga kuha..