Nastavitve piškotkov

JEM DOMAČE: SOLATA Z AJDOVO KAŠO

Sestavine:

250 g ajdove kaše
Sol, poper, česen, olivno olje
1 čebula
1 strok česna 
1 rumena ali rdeča paprika
1 korenček
1 paradižnik
½ bučke
morski sadeži 
mladi sir

Priprava:

Ajdovo kašo kuhamo v vreli vodi 15-20 min. 

Čebulo olupimo in drobno sesekljamo, prav tako česen.

Korenje operemo in naribamo. Papriko, paradižnik in bučko operemo in narežemo na kocke. 

Morske sadeže skuhamo. Mladi sir narežemo na kocke. 

Narezano zelenjavo, morske sadeže in mladi sir primešamo k ajdovi kaši, začinimo s soljo, poprom in oljem. Po želji dodamo tudi kis. 

Vir: splet

Foto: Ivanin sladki kotiček

   

Dodaj komentar

Vaše ime:

E-mail naslov:

Naslov:

Komentar: Opomba: HTML ni preveden!

Prepišite kodo v spodnji obrazec iz slike:



paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica