Nastavitve piškotkov

JEM DOMAČE: MAFINI S KORUZNO MOKO IN SKUTO

Sestavine:
3 jajca
250 ml jogurta
120 ml olja
žlička soli
1 pecilni prašek
6 žlic bele moke
7 žlic koruzne moke
približno 200-250 g skute

Postopek:

Pečico segrejemo na 200 ° C. Kalupe za mafine rahlo namažemo z oljem in posujemo s sezamom.

Jajca stepemo z mešalnikom. Dodamo jogurt in olje ter rahlo premešamo. Nato dodamo belo moko, pomešano s pecilnim praškom in soljo. Nato dodamo še koruzno moko in premešamo.
Na koncu dodamo še skuto, vmešamo in vlijemo v kalupe.

Pečemo približno 20 minut pri 200 ° C.

Ko končamo, jih pet minut pustimo, da se malo ohladijo, nato odstranimo kalupe in jih še tople postrežemo.

Vir: splet

Foto: Ivanin sladki kotiček

     

Dodaj komentar

Vaše ime:

E-mail naslov:

Naslov:

Komentar: Opomba: HTML ni preveden!

Prepišite kodo v spodnji obrazec iz slike:



paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica