Nastavitve piškotkov

Dostava/prevzem izdelkov

Dostavo vršimo ob petkih popoldne z lastno dostavno službo. Na ta način se karseda približamo vašim potrebam oz. dosegljivosti. Morebitne opombe, ki se tičejo termina dostave oz. načina vročitve (recimo, da bo naročene izdelke v vašem imenu prevzel kdo drug), prosimo, da zapišete kot opombe tekom izvajanja naročila na spletni tržnici ali nam jih predhodno javite.

Izdelke, pri katerih ste kot način plačila izbrali "plačilo po povzetju", je možno plačati ob sami dostavi, v kolikor pa ste se odločili za predplačilo (predhodno plačilo po predračunu), vam bomo naročene izdelke zgolj dostavili.

Po predhodnem kontaktu z nami ter naročilu je možen tudi osebni prevzem naročenih izdelkov. Na sedežu Turistično informativnega centra (TIC), Trg svobode 17, Slovenska Bistrica, lahko svoje naročene izdelke prevzamete na vsak petek (dan dostave) med 14.00 in 15.30 oz. po dogovoru.

Dostavo z lastno dostavno službo vršimo na območju občin Slovenska Bistrica, Poljčane in Makole (območje Lokalne akcijske skupine Dobro za nas), v Mariboru, Slovenskih Konjicah in Celju. Naročila potencialno sprejemamo tudi z drugih območij, vendar po predhodnem kontaktu z nami. Kontaktirate nas lahko na info@jemdomace.si ali 070 205 430 in v kolikor je izvedljivo, bomo uredili dostavo vašega naročila - bodisi po pošti bodisi z lastno dostavno službo. Stroške dostave krije kupec.

Cena dostave na območju občin Slovenska Bistrica, Poljčane in Makole za naročila do 30,00 € znaša 1,00 €, na območju Maribora in Slovenskih Konjic 4,00 € (ne glede na vrednost naročila) ter na območju Celja 5,00 € (ne glede na vrednost naročila) - razen če je s promocijsko akcijo določeno drugače.

Pri naročilih v vrednosti nad 30,00 € je dostava na območju občin Slovenska Bistrica, Poljčane in Makole brezplačna. Na ostalih območjih se dostava obračuna ne glede na vrednost naročila.

V kolikor kupec z območij Slovenske Konjice, Maribor ali Celje sam ne izbere stroška dostave na njegovo območje, mu ga naknadno zaračuna upravljavec spletne tržnice.

 

V kolikor obstaja možnost pošiljanja po pošti (naročeni so izdelki, ki se med pošiljanjem ne poškodujejo), se kupec po predhodnem dogovoru z upraviteljem lahko odloči tudi za to možnost. Ko upravitelj potrdi tovrsten način dostave, kupec v 4. koraku potrditve naročila na blagajni (Način dostave) izbere opcijo "Paket s pazljivejšim ravnanjem" glede na maso, kolikor bo tehtala pošiljka. Dostavo vrši Pošta Slovenije. Strošek dostave se obračuna glede na maso paketa in ga krije kupec, ne glede na znesek naročila. Pri pošiljanju po pošti je edino možno plačilo po predhodnem nakazilu. Po prejemu nakazila (tj. skupni znesek naročila in stroška dostave), upravitelj kupcu odpošlje paket.

 

 

Pogoji veljajo od 01. 12. 2016.

paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica