070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

Eko kmetija Pri omi Neži


Bio ajdov zdrob 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Ajdov polnovredni zdrob je mlet na kamne v domačem mlinu kmetije Pri omi Neži. Ajda je hranilno zelo bogato žito, saj vsebuje veliko flavonoidov, ki delujejo protivnetno in probiotično. Ajda pozitivno vpliva na imunski sistem, je antioksidant, bogat z tiaminom, riboflavinom ter drugimi vitamin..

2.60€

Bio ajdova kaša 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Z luščenjem ajde po posebnem postopku dobimo ajdovo kašo. Je vsestransko uporabna, saj se lahko uporablja za pripravo glavnih jedi, prilog in sladic, uživa se kuhana ali pečena. Je prijetnega sladkega okusa po oreščkih. Ajda je zaradi pestre sestave beljakovin primerna hrana za vegetarijance. ..

3.20€

Bio ajdova kaša 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Z luščenjem ajde po posebnem postopku dobimo ajdovo kašo. Je vsestransko uporabna, saj se lahko uporablja za pripravo glavnih jedi, prilog in sladic, uživa se kuhana ali pečena. Je prijetnega sladkega okusa po oreščkih. Ajda je zaradi pestre sestave beljakovin primerna hrana za vegetarijance. ..

5.10€

Bio ajdova moka 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Ajda je bogata z vlakninami, niacinom (vitamin B3), in vitaminom D. Vsebuje veliko kalija, fosforja, železa in kalcija. Velja za enega najboljših virov beljakovin med rastlinami in vsebuje vse esencialne aminokisline. Ajdova moka naravno ne vsebuje glutena (lahko pa vsebuje sledi glutena), zat..

3.90€

Bio hladno stiskano laneno olje 0,25 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano.Olje iz lanenih semen vsebuje nenasičene maščobne kisline omega-3 (52g) in omega-6 ter večjo količino vitamina E. Maščobe v lanenem olju v kombinaciji z mlečnimi proteini ustvarjajo velik energijski potencial ter omogočajo celicam, da ohranijo več sončnih fotonov kot katera dru..

6.20€

Bio hladno stiskano ričkovo olje 0,25 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano. Zlato priznanje 2019, Dobrote slovenskih kmetij. Hladno stiskano ričkovo ali totrovo olje se pridobiva iz semen navadnega rička, ki vsebujejo kar 30-45 % olja v domači stiskalnici. Ima prijeten vonj in nekoliko pekoč okus po repi in hrenu, saj spada v skupino križnic. Je zlato..

12.40€

Bio hladno stiskano sončnično olje 0,25 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano.Zlato priznanje 2017, Dobrote slovenskih kmetij.Hladno stiskano sončnično olje ima prijeten vonj in nekoliko okus po sončničnih semenih. Je zlato rumene barve. Odlikuje se po visoki vsebnosti enkrat nenasičenih maščob in predstavlja naravni vir vitamina E, ki ima vlogo pri zašč..

4.60€

Bio hladno stiskano sončnično olje 0,5 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS:Hladno stiskano.Zlato priznanje 2017, Dobrote slovenskih kmetij.Hladno stiskano sončnično olje ima prijeten vonj in nekoliko okus po sončničnih semenih. Je zlato rumene barve. Odlikuje se po visoki vsebnosti enkrat nenasičenih maščob in predstavlja naravni vir vitamina E, ki ima vlogo pri zašči..

5.90€

Bio hladno stiskano sončnično olje 1 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano. Zlato priznanje 2017, Dobrote slovenskih kmetij. Hladno stiskano sončnično olje ima prijeten vonj in nekoliko okus po sončničnih semenih. Je zlato rumene barve. Odlikuje se po visoki vsebnosti enkrat nenasičenih maščob in predstavlja naravni vir vitamina E, ki ima vlogo pri za..

9.90€

Bio ječmenova kaša / ješprenj 0,5 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: S postopkom brušenja ječmena dobimo ječmenovo kašo, imenovano tudi ješprenj. Kaša vsebuje minerale fosfor, kalij, magnezij, kalcij in različne vitamine. Bogata je s prehranskimi vlakninami in antioksidanti.Uporaba: Odlična je za pripravo enolončnic (ričet), glavnih jedi, prilog in solat. ..

2.40€

Bio ječmenova kaša / ješprenj 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: S postopkom brušenja ječmena dobimo ječmenovo kašo, imenovano tudi ješprenj. Kaša vsebuje minerale fosfor, kalij, magnezij, kalcij in različne vitamine. Bogata je s prehranskimi vlakninami in antioksidanti. Uporaba: Odlična je za pripravo enolončnic (ričet), glavnih jedi, prilog in solat. Čas ..

3.50€

Bio ječmenova moka 1 kg (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: BIO ječmen zmeljemo v našem mlinu na kamen v BIO ječmenovo moko. Ječmen je eno najstarejših in najpomembnejših žit. Ječmenovo zrno je sestavljeno iz ogljikovih hidratov, proteinov in lipidov. Vsebuje tudi vitamine skupine B, od mineralov pa fosfor, kalij in kalcij, klor, magnezij in žveplo. BI..

3.50€

Prikazujem 1 od 12 do 29 (3 strani)