070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

Čebelarstvo Kotnik


Akacijev med 450 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Akacijev med čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih  akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga predvsem nežen in šibek vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu. V akcijevem medu so št..

6.70€

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Akacijev med  čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih  akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga predvsem nežen in šibek vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu. V akcijevem medu..

13.60€

API KING 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: API KING – je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov, iz zakladnice čebeljega panja v kombinaciji z najzdravilnejšimi rastlinskimi izvlečki iz narave. Idealno razmerje ingverja, cimeta, kurkume, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. API KING izboljšuje počutje, krepi imunski sist..

10.70€

API QUEEN 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: API QUEEN je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov, iz zakladnice čebeljega panja. Idealno razerje matičnega mlečka, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. API QUEEN izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, deluje protivnetno in je kakovostno dopolnilo k vsakodnevni prehrani...

11.60€

Čokoladni med 400 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Pri Čebelarstvu Kotnik pridobivajo čokoladni med iz 100% naravnega kremnega medu, ki mu pospešijo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, preprečenec, ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci..

11.50€

Cvetlični med 450 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Čebelarstvo Kotnik nabira cvetlični med ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih travnikih in sadnem drevju.Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Za cvetlični med je značilno, da je ..

6.10€

Cvetlični med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Čebelarstvo Kotnik nabira cvetlični med ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih travnikih in sadnem drevju.Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Za cvetlični med je značilno, da je ..

11.80€

Cvetni prah 200 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: Cvetni prah je učinkovito sredstvo pri prebavnih motnjah, uravnava delovanje črevesja, spodbuja nastajanje belih in rdečih krvničk in hemoglobina, krepi imunski sistem, deluje antioksidativno. Izjemno energijski pridelek čebelice nabirajo v neokrnjeni naravi na sončni strani Pohorja...

10.20€

Gozdni med 450 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Gozdni med čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo na sončni strani Pohorja v neokrnjeni naravi v neskončnih pohorskih gozdovih.Gozdni med v sebi združuje najboljše, kar se skriva v gozdu. Gozdni med vsebuje mnogo rudninskih snovi, železa, dušikovih spojin in kalcija, zato pomaga izboljšati slabok..

6.90€

Gozdni med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Gozdni med čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo na sončni strani Pohorja v neokrnjeni naravi v neskončnih pohorskih gozdovih.Gozdni med v sebi združuje najboljše, kar se skriva v gozdu. Gozdni med vsebuje mnogo rudninskih snovi, železa, dušikovih spojin in kalcija, zato pomaga izboljšati slabokrvnos..

13.30€

JagodaMED 245 g - kremni med z liofiliziranimi jagodami in koščki čokolade (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:JagodaMED je kremni med z naravno liofilizeranimi bio jagodami. Kar pomeni, da je v primerjavi v vsakem kozarčku 150g svežih jagod.Vsebuje tudi še koščke 80% kakavove črne čokolade, ki izjemno dopolni izdelek...

11.50€

Kostanjev med 450 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Kostanjev med Čebelarstva Kotnik je prejemnik mednarodne srebrne nagrade AGRA 2019. Kostanjev med čebelice nabirajo na sončni strani Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih kostanjevih drevesih ob neskončnih pohorskih gozdovih. Je svetlo rjave do temno rjavordeče barve in je sestavljen iz nekta..

7.20€

Prikazujem 1 od 12 do 18 (2 strani)