070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

Čebelarstvo Kotnik


Akacijev med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

Pri Čebelarstvu Kotnik akacijev med čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga blag vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu. V akacijevem medu so številne organske kisline, ..

9.00€

Akacijev med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Pri Čebelarstvu Kotnik akacijev med čebelice nabirajo ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih akacijskih drevesih ob mešanih gozdovih. Odlikuje ga blag vonj po akacijevem cvetju in nežna aroma po vanilijevih bonbonih oziroma sladkem sirupu.V akacijevem medu so številne organske kisline, v..

16.00€

API KING 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

API KING je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov iz zakladnice čebeljega panja in najbolj zdravih rastlinskih izvlečkov iz narave. Predstavlja idealno razmerje ingverja, cimeta, kurkume, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. Izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, deluje protivnetn..

14.00€

API QUEEN 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

API QUEEN je mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov iz zakladnice čebeljega panja. Predstavlja idealno razmerje matičnega mlečka, propolisa, cvetnega prahu in kremnega medu. Izboljšuje počutje, krepi imunski sistem, deluje protivnetno in je kakovostno dopolnilo k vsakodnevni prehrani.Čebelar..

15.00€

API ROYAL (Forte) 240 g (Čebelarstvo Kotnik)

API ROYAL (Forte) – je obogatena, 100% naravna mešanica izjemno dragocenih čebeljih produktov, iz zakladnice čebeljega panja. Matični mleček (12g), propolis, cvetni prah in kremni med skupaj v posebej intenzivnem razmerju.Čebelarstvo Kotnik svetuje, da 1 (20g) čajno žličko Api Royal vmešate v 1dl ml..

30.00€

ČokoMED 400 g (Čebelarstvo Kotnik)

Čebelarstvu Kotnik pridobiva čokoladni med iz 100% naravnega kremnega medu, ki mu pospešijo naraven proces kristalizacije. Je zelo gost, kremast in ne kaplja, zato se ga brez težav maže na kruh, palačinke, prepečenec ali pa počasi liže na žlički. Prav zato ga še posebej obožujejo otroci.V čokoladni ..

14.95€

Cvetlični med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

Čebelarstvo Kotnik nabira cvetlični med ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi ob cvetočih travnikih in sadnem drevju.Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Za cvetlični med je značilno, da je dokaj..

7.95€

Cvetlični med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Čebelarstvo Kotnik nabira cvetlični med ob vznožju Pohorja v neokrnjeni naravi na cvetočih travnikih in sadnem drevju.Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Za cvetlični med je značilno, da je ..

14.00€

Cvetni prah 200 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS: Cvetni prah je učinkovito sredstvo pri prebavnih motnjah, uravnava delovanje črevesja, spodbuja nastajanje belih in rdečih krvničk in hemoglobina, krepi imunski sistem, deluje antioksidativno. Izjemno energijski pridelek čebelice nabirajo v neokrnjeni naravi na sončni strani Pohorja...

12.00€

Gozdni med 430 g (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:Gozdni med čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo na sončni strani Pohorja v neokrnjeni naravi v neskončnih pohorskih gozdovih.Gozdni med v sebi združuje najboljše, kar se skriva v gozdu. Gozdni med vsebuje mnogo rudninskih snovi, železa, dušikovih spojin in kalcija, zato pomaga izboljšati slabok..

9.00€

Gozdni med 900 g (Čebelarstvo Kotnik)

Gozdni med čebelarstva Kotnik čebelice nabirajo na sončni strani Pohorja v neokrnjeni naravi v neskončnih pohorskih gozdovih.Gozdni med v sebi združuje najboljše, kar se skriva v gozdu. Gozdni med vsebuje mnogo rudninskih snovi, železa, dušikovih spojin in kalcija, zato pomaga izboljšati slabokrvnos..

15.00€

JagodaMED 240 g - kremni med z liofiliziranimi jagodami in koščki čokolade (Čebelarstvo Kotnik)

OPIS:JagodaMED je kremni med z naravno liofilizeranimi bio jagodami. Kar pomeni, da je v primerjavi v vsakem kozarčku 150g svežih jagod.Vsebuje tudi še koščke 80% kakavove črne čokolade, ki izjemno dopolni izdelek...

13.70€

Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)