070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

DODATKI K JEDEM


Jabolčni kisek 1L (Kmetija Leskovar)

Naravni motni jabolčni kis, pridelan po postopku naravne fermentacije jabolčnega soka v jabolčno vino in z naravnim postopkom ocetnega kisanja z ocetno-kislinskimi bakterijami. Pridelan je iz jabolk različnih sort s certifikatom iz integrirane pridelave. Brez konzervansov, dodanega sladkorja in ..

3.00€

Olje oljne ogrščice 0,75 l (Kmetija Bauman)

Olje oljne ogrščice Kmetije Bauman je hladno stiskano iz semen,  pridelanih na Dravskem polju. Pogled na cvetoča rumena polja oljne ogrščice so v mesecu aprilu v Sloveniji pravo doživetje. Iz atraktivnih cvetov se kmalu razvijejo temna okrogla semena, ki so surovina za hladno stiskano olje. Hla..

9.20€

Olje sončnice 0,75 l (Kmetija Bauman)

Samo določene sorte sončnice so primerne za proizvodnjo hladno stiskanih nerafiniranih olj. Iz čudovitega cveta se v cvetnem košu razvijejo z debelo lusko zavarovana semena, ki so odličen vir jedilnega olja, rastlinskih beljakovin ter vitaminov in mineralov. Hladno stiskano, nerafinirano in nefiltri..

9.20€

Vinski kis 0,7 l (Kmetija Leskovar)

Vinski kis, naraven, nefiltriran, brez dodatkov. Pridelan na naraven način s fermentacijo vinskega soka, nato pa s ocetno-kislinsko fermentacijo vinskega mošta. Pridelan iz rdečega grozdja integrirane pridelave. ..

2.70€

Zeliščna sol - Okus mediterana (Herbessa)

Sestava: fino mleta piranska sol, timijan, rožmarin, origano, šetraj, lovor.Količina: 200 g..

6.50€

Zeliščna sol - Zelenjavni vrt (Herbessa)

Sestava: fino mleta piranska sol, korenček, luštrek, peteršilj, rdeča paprika, drobnjak.Količina: 190 g..

6.50€