070 205 430

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9. do 16. ure ali v soboto od 9. do 13. ure.

DODATKI K JEDEM


Bio hladno stiskano laneno olje 0,25 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano.Olje iz lanenih semen vsebuje nenasičene maščobne kisline omega-3 (52g) in omega-6 ter večjo količino vitamina E. Maščobe v lanenem olju v kombinaciji z mlečnimi proteini ustvarjajo velik energijski potencial ter omogočajo celicam, da ohranijo več sončnih fotonov kot katera dru..

6.20€

Bio hladno stiskano ričkovo olje 0,25 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano. Zlato priznanje 2019, Dobrote slovenskih kmetij. Hladno stiskano ričkovo ali totrovo olje se pridobiva iz semen navadnega rička, ki vsebujejo kar 30-45 % olja v domači stiskalnici. Ima prijeten vonj in nekoliko pekoč okus po repi in hrenu, saj spada v skupino križnic. Je zlato..

12.40€

Bio hladno stiskano sončnično olje 0,25 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano.Zlato priznanje 2017, Dobrote slovenskih kmetij.Hladno stiskano sončnično olje ima prijeten vonj in nekoliko okus po sončničnih semenih. Je zlato rumene barve. Odlikuje se po visoki vsebnosti enkrat nenasičenih maščob in predstavlja naravni vir vitamina E, ki ima vlogo pri zašč..

4.60€

Bio hladno stiskano sončnično olje 0,5 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS:Hladno stiskano.Zlato priznanje 2017, Dobrote slovenskih kmetij.Hladno stiskano sončnično olje ima prijeten vonj in nekoliko okus po sončničnih semenih. Je zlato rumene barve. Odlikuje se po visoki vsebnosti enkrat nenasičenih maščob in predstavlja naravni vir vitamina E, ki ima vlogo pri zašči..

5.90€

Bio hladno stiskano sončnično olje 1 l (Eko kmetija Pri omi Neži)

OPIS: Hladno stiskano. Zlato priznanje 2017, Dobrote slovenskih kmetij. Hladno stiskano sončnično olje ima prijeten vonj in nekoliko okus po sončničnih semenih. Je zlato rumene barve. Odlikuje se po visoki vsebnosti enkrat nenasičenih maščob in predstavlja naravni vir vitamina E, ki ima vlogo pri za..

9.86€

Bučno olje 100 % 0,5 l (Kmetija Plečko)

OPIS: Olje je polnjeno v stekleno embalažo...

12.50€