Nastavitve piškotkov

JEM DOMAČE: PIRE IZ HOKAIDO BUČE

SESTAVINE:

1 hokaido buča

sol

olje

čebula

muškatni orešček

0,5 dcl vina

 

Bučo prepolovimo, odstranimo seme in položimo v pekač na peko papir. Posolimo jo in pokapamo z oljem. Pečemo 30 min na 200°C, da se zmehča. Pečeni buči z žlico izdolbemo meso. V kozici na maslu prepražimo čebulo, dodamo bučno meso in zalijemo z belim vinom. Kuhamo še 10 minut, dodamo maslo in bučo s paličnim mešalnikom zmešamo v pire, ki ga začinimo s soljo in muškatnim oreščkom.

 

Povzeto po kuharski knjigi.

Dodaj komentar

Vaše ime:

E-mail naslov:

Naslov:

Komentar: Opomba: HTML ni preveden!

Prepišite kodo v spodnji obrazec iz slike:



paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica     Izdelava spletnih strani Aliansa54