Nastavitve piškotkov

JEM DOMAČE: PASTINAKOV ČIPS

SESTAVINE:

4 večji pastinaki

sol

olje za cvrenje

Pastinak operemo, olupimo ter narežemo na tanke rezine. V posodi dobro segrejemo olje. V segreto olje stresemo  pastinakove rezine. Cvremo jih od 2 do 3 minute in jih med cvrenjem večkrat premešamo, da se ne sprimejo. Ocvrte rezine poberemo iz olja in odstavimo na papirnato brisačo, da se odvečno olje odcedi. Pastinakov čips nato stresemo v večjo skledo, posolimo in dobro premešamo.

Povzeto po: http://www.okusno.je

·          

Dodaj komentar

Vaše ime:

E-mail naslov:

Naslov:

Komentar: Opomba: HTML ni preveden!

Prepišite kodo v spodnji obrazec iz slike:



paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica     Izdelava spletnih strani Aliansa54