Nastavitve piškotkov

JEM DOMAČE: PŠENIČNI ZDROB Z JABOLKI

SESTAVINE:

0,5 l mleka

4 žlice pšeničnega zdroba

5 žlic sladkorja

0,5 kg jabolk

 

PRIPRAVA:

V pol litra mleka dodamo 3 žlice pšeničnega zdroba in 3 žlice sladkorja ter premešamo. Kuhamo dokler se ne zgosti. Pustimo, da se ohladi, nato prelijemo v kozarce. Jabolka olupimo in narežemo na kocke, prelijemo z 1 dcl vodle in 2 žlicama sladkorja ter kuhamo, dokler se ne omehčajo. Jabolka spasiramo ter dodamo žlico pšeničnega zdroba ter kuhamo, dokler tekočina ne izhlapi. Dodamo v kozarce ter pustimo, da se ohladi.

Pred serviranjem okrasimo s krhljem jabolke in naribano čokolado.

Povzeto po: http://www.coolinarika.com

Dodaj komentar

Vaše ime:

E-mail naslov:

Naslov:

Komentar: Opomba: HTML ni preveden!

Prepišite kodo v spodnji obrazec iz slike:



paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica     Izdelava spletnih strani Aliansa54