Nastavitve piškotkov

JEM DOMAČE: POLNJENI JAJČEVCI

SESTAVINE:
3 srednje veliki jajčevci
30 dag mletega mesa
20 dag naribanega sira
1 dl paradižnikove mezge
1 narezana paprika
1 narezana čebula
1 na lističe narezan paradižnik
1 žlička narezanega peteršilja
1 strok česna, sol, poper

PRIPRAVA:
Jajčevce olupimo in prerežemo. Izdolbemo jim sredino in jo narežemo na kocke. Zavremo slano vodo ter vsako polovico jajčevca v vodo potopimo za minuto. Vzamemo ven in položimo na namaščen pekač.
Čebulo prepražimo in ji dodamo papriko, na kocke narezano sredino jajčevcev ter meso. Vse skupaj prepražimo, da meso potemni in dodamo začimbe ter mezgo. Pražimo še par minut.
Nadevamo jajčevce, nanje položimo na lističe narezan paradižnik in jih damo v pečico na 170 stopinj za 20 minut. Nato jih vzamemo ven, potresemo z naribanim sirom ter vrnemo v pečico za 5 minut, da se sir stopi.

Dodaj komentar

Vaše ime:

E-mail naslov:

Naslov:

Komentar: Opomba: HTML ni preveden!

Prepišite kodo v spodnji obrazec iz slike:



paymethods

Za vsebino informacij je odgovoren Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
Organ upravljanja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.
Politika razvoja podeželja 2007-2013

© 2013 RIC Slovenska Bistrica     Izdelava spletnih strani Aliansa54